Laptops, tablets, smartphones en wearables. Printers, sensoren, camera’s en andere apparatuur wordt in toenemende mate gebruikt door toeristen en werknemers van bedrijven voor de dagelijkse informatiebehoefte. Omdat publieke netwerken normaliter inadequaat zijn beveiligd is er vandaag de dag een groeiende behoefte naar netwerken die snel, makkelijk en vooral ook veilig zijn.

OpenSpots “SafeSpots” is een nieuwe technologie waardoor het beheren van een openbaar beveiligd ‘Bring Your Own Device’ netwerk mogelijk is. Door beheerprocessen te stroomlijnen en te automatiseren laten we de gebruikerservaring onaangetast en zal de gebruiker dankzij verbeteringen in toegang en encryptie veiliger kunnen werken en recreëren.

SafeSpot kan worden geïntegreerd met bestaande databases en andere systemen zoals studentendatabases, ticketsystemen en toeristenvoorzieningen. Dit maakt het systeem flexibel en breed inzetbaar, wat bijdraagt aan de toekomstbestendigheid en uitbreidbaarheid.

Simpliciteit in Beheren en Administreren

SafeSpots draagt sterk bij aan de veiligheid van uw netwerken en neemt werk uit handen van uw IT-afdeling. Het vergroot de zichtbaarheid van uw netwerk en de gebruikers ervan.

Controle en Zichtbaarheid

Toegang tot het netwerk is gecontroleerd. Het validatieproces kan geïntegreerd worden met domeincontrollers en andere netwerken om geautoriseerde gebruikers toegang te bieden.

Gemakkelijk Toegang

Op simpele wijze toegang verschaffen, zelfs voor a-technisch publiek. Met een paar klikken beveiligd toegang op elk apparaat, Operating System-onafhankelijk.

24×7 Beveiliging

Implementeer gemakkelijk Enterprise-level security voor BYOD gebruikers. Borg data-communicatie door alle gebruikers een eigen, individueel beveiligd “SafeSpot” netwerk te bieden.

Data Analytics

Informatie over gebruikers kan geëxporteerd worden in analytische systemen waardoor het makkelijker wordt om inzichten te krijgen in gebruikers- en datastromen, wat waardevolle informatie kan zijn voor marketing en operationele doeleinden.

Screen Shot 2016-02-19 at 00.22.35